četvrtak, 2. kolovoza 2012.

Za nedostupnost vlastitog vozila odlična je alternativa najam automobila

Katkada se mogu dogoditi veliki problemi zbog prometne nezgode, ili dužeg servisa vašeg limenog ljubimca. Najam automobila je u takvim trenucima pravi spas, jer u današnje vrijeme automobil je ključan za mnogo stvari u našoj svakodnevnoj rutini.A kako bi vam pomoć bila na dohvat ruke tu vam je www.cityrent.hr tvrtka koja djeluje širom lijepe naše, te tvrtka koja će vas saslušati i pomoći u odabiru vozila za najam.

Ponekad kod prometnih nezgoda, kada niste krivi za sudar, osiguravajuća kuća će vam osigurati zamjenski automobil, ali to je stvarno samo ponekad, te ovisi o dogovoru vas i osiguravateljske kuće.





Ako to nije slučaj, tada i u slučaju da vam je vozilo na servisu, a garancija ne pokriva zamjensko vozilo, onda vam jedino ostaje da se okrenete firmama za iznajmljivanje vozila.

Prilikom najma automobila pogledatje dobro kako se kreću cijene, ali uz cijene je potrebno unajmiti automobil koji će odgovarati vašim potrebama. Zbog toga trebate pripaziti na te dvije stvari kod najma. Na primjer, sigurno vam neće odgovarati sportski automobil, koji troši puno goriva za gradsku vožnju, odnosno za odlazak na posao.

 Vjerojatno ćete tražiti manji gradski automobil koji troši malo, te koji će se zbog svojih manjih gabarita lakoćom probijati kroz gradske gužve.



Neovisno da li ćete, ili pak nećete uspjeti izvući od osiguravateljske kuće ili prodavatelja vašeg vozila da vam plate zamjensko vozilo, svakako bi vam bilo pametno se odlučiti za najam automobila jer cijene taxi prijevoza mogu biti kroz duži period dosta veliki trošak, a nefleksibilne autobusne linije nisu baš najsretnije riješenje jer osim gužvanja po autobusima, gubite jako puno dragocjenog vremena na presjedanja i čekanje autobusa.

Nema komentara:

Objavi komentar