četvrtak, 2. kolovoza 2012.

Neke od prednosti najma automobila ili kombija

Iako već imate u posjedu vlastito vozilo, bilo da se radi o automobilu ili kombiju, možda kao i većina ljudi koji se nalaze u sličnoj situaciji, jednostavno ne vidite razlog zašto bi unajmljivali kombi ili auto. Takva je situacija, osim ako, putujete zrakoplovom, tada svakako da vam je potrebno vozilo za najam, pogotovo ako imate u planu na određenoj destinaciji kretati se u raznim pravcima za koje vam nije dovoljan najam taxija, ili vožnja gradskim javnim prijevozom. Ja sam sa ovom firmom prevladala ama baš sve poteškoće što se tiče prijevoza.





Uzmimo na primjer, da putujete na odmor u društvu jednog ili više prijatelja. U takvoj situaciji će biti puno jeftinije i lakše organizirati najam automobila, ili kombi vozila, nego koristiti javne autobusne linije koje nisu fleksibilne, ili taxi prijevoz koji je nerijetko, jako skup.

Drugi primjer bi bio selidba iz jednog stana u drugi, gdje će vam najam kombija puno bolje i jeftinije riješiti vaše brige oko selidbe, nego plaćanje firme koja se bavi preseljenjima i prijevozom tereta. Treći primjer je, ukoliko imate skupo luksuzno vozilo koje vam se baš neda uništavati po raznim cestama i putevima, te kojem ne želite nabijati veliku kilometražu.

Umjesto toga, rent a car usluga je odlična alternativa. Četvrti primjer bi bio, situacija koja se često uopće ne uzima u obzir, a to je vožnja u novom, doboro opremljenom, ponekad i luksuznom automobilu kojeg niste kupili, odnosno kojeg ste uzeli u najam.



Recimo da imate stariji automobil, koji je prešao određeni broj kilometara, te koji više i nije toliko udoban dok ga vozite, a vi lijepo umjesto tog automobila, zatražite od agencije za iznajmljivanje automobila, novi auto, sa puno više komfora i boljim performansama.





Samo putovanje će vam biti itekako ugodnije, pogotovo ako se radi o dužim relacijama, a uz to će vaš osobni automobil kojeg ste ostavili u garaži biti i dalje dobro očuvan za svakodnevnu vožnju na lokalnim relacijama.

1 komentar:

  1. Odlične ideje i savjeti, slažem se sa tvrdnjom o najmu vozila za odmor, pogotovo kad se radi o većem društvu/obitelji!

    OdgovoriIzbriši